Gençlerin torpil eğlencesi faciaya sebep oluyordu

Gençlerin torpil eğlencesi faciaya sebep oluyordu
Bursa'da torpili eğlence aleti yapan 2 genç, az daha faciaya neden oluyordu.

Bursa'da torpili eğlence aleti yapan 2 genç, az daha faciaya sebep oluyordu. Torpil sonrası alev alan perde ev sahibinin dikkati sebebi büyümeden söndürülürken, gençlerin torpili atma anları güvenlik kamerasına an ve an yansıdı. Dursun ailesi, evlerine atılan torpil yüzünden günlerdir rahat uyku uyuyamıyor.

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yaşları ufak olduğu tespit edilen 2 genç, ellerindeki torpilleri yakarak bir evin camından içeriye doğru attı. O esnada ailesiyle birlikte akşam yemeği yiyen Erdem Dursun, torpilin patlamasıyla birlikte korku ve telaş yaptı. Hemen sesin geldiği odaya giden Dursun, cama baktığı esnada ufak çaplı ateş görerek elleriyle söndürdü. Durumu öfkelenen ve torpil satışına bir düzenleme getirilmesini talep eden Dursun, "Ailece akşam yemeğini yerken camın önünden sesler geldiğini duydum. Hemen ne olduğunu anlamak adaına kalktığımda torpil patladı. Eşim ve çocuklarım çok panik oldu. Çocuklarımın bir tanesi 2 diğeri 5 yaşında, ağlamaya başladılar. Olayın şokundan sonra yanan perdeyi duvara vurarak söndürmeye çalıştım. Elhamdülillah söndü, sönmese ev komple yanabilirdi. Ardından dışarı çıktım, ama kimseleri göremedim. Güvenlik kameralarına baktık, 2 genç geliyor. Kendi içlerinde eğlenmek için, gerçi böyle eğlence de olmaz. Sinekliği açarak torpili camdan içeriye sallıyorlar İleride de arkadaşları var herhalde, ses yapmamaları için sus işareti yapıyorlar. Torpil kaloriferin altına geliyor, önünde puf var. Puf olmasa torpilin parçaları çocuklarımın yüzüne de yansıyabilirdi. Daha kötü şeyler yaşanabilirdi, bu tarz eğlence anlayışı olmaması lazım" dedi.

ÇOCUKLARIM GECE UYUYAMADI

Meydana gelen olay ardından çocuklarının gece uyuyamadığını belirten Erdem Dursun, "Kameradan izledim, Kıyafetlerine iyice baktım, ardından dışarı çıktım, Sağa sola baktım, aradım ama kimseyi bulamadım. Yaşanan olay ardından çocuklarım gece korkudan uyuyamadı. Sonrasında polise haber verdim. Ekipler geldi, incelemelerini yaptı. Çocuklarım eşim ve ben hala korkuyoruz" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.