Gençliğe ve spora önem veriyoruz

Gençliğe ve spora önem veriyoruz
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, spora, sporcuya ve gençliğe her zaman önem verdiklerini söyledi

 

 

 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, spora, sporcuya ve gençliğe her zaman önem verdiklerini söyledi. 20 aylık görev süresi boyunca hayata geçirdikleri yatırımları ve projeleri anlatan Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Seçim Beyannamesi’nde yer alan çalışmalar olmak üzere birçok projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden başkan Hasan Kılca, gençliğin iyi bir şekilde yetişmesi ve spora yönlendirilmesinin gayretinde olduklarını söyledi.

 

12.jpg

13.jpg

 

8.pngGENÇLER HAZİNE

Karatay’ın gençleriyle büyük bir hazine barındırdığını söyleyen Başkan Hasan Kılca, “Yetenekli evlatlarımıza imkânlar sunmak, sportif faaliyetleri çeşitlendirmek ve arttırmak için yeni girişimler, özel projeler üretiyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Karatay Belediyespor Kulübümüzü yeniden canlandırdık ve etkin bir yapıya büründürdük. Şu anda 8 farklı branşta takımlarımız antrenmanlarını sürdürüyor. Karatay Yaz Spor Okulları’nın temelini 2019 yılı yaz döneminde 8 haftalık süreçte gerçekleştirdiğimiz Karatay Yaz Spor Okulları’yla attık. 11 branşta binin üzerinde sporcumuz 8 hafta boyunca seçtiği branşlarda sportif faaliyetlerde bulundu” dedi.

10.jpg

HALI SAHASIZ OKUL BIRAKMIYORUZ

“İlçemizde halı sahası olmayan okul bırakmıyoruz” diyen Başkan Kılca, “Toplamda 30 okulumuzun bahçesinde, okul saatleri dışında vatandaşlarımızın da kullanabileceği suni çim halı sahalar kazandırıyoruz. Valiliğimiz koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle işbirliği yaparak Celaleddin Karatay Gençlik Merkezimizi ülkemizin en büyük kitap kafelerinden birine ve şehrimizin en büyük gençlik merkezine dönüştürüyoruz. Yine aynı işbirliği çerçevesinde Sarıyakup mahallemize de bir Genç Ofis kazandıracağız” diye konuştu.

 

7.jpg

3-001.jpg

6.jpg

KONYASPOR’A HER ZAMAN DESTEK OLUYORUZ

Konyaspor’un her zaman destekçisi olduklarını ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Şehrimizin gururu, sevdamız Konyaspor’umuzu her alanda desteklemeye devam ediyoruz. Konyaspor’umuzun Tatlıcak mahallemizde bulunan tesislerinde yenileme ve tefriş çalışmalarını yaptık ve tüm yeşil alan ile çevre düzenleme çalışmalarını tamamladık. Bununla birlikte Konyaspor’umuzun pilot takımı olan ve TFF 2. Lig’de mücadele eden 1922 Konyaspor’a şehrimizin termal merkezi Karatay Termal Tatil Köyü’müz üzerinden isim sponsoru olduk” ifadelerini kullandı.

 

2.jpg

5.png

4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.