Gerekli cezayı almalarını istiyoruz

Gerekli cezayı almalarını istiyoruz
Kadınhanı Belediyesporlu Habip Salık, Beyşehir Belediyespor maçının ardından yaşanan saha olaylarına karışmış, Beyşehirli birkaç futbolcunun arasında kalarak darp edilmişti. Hastaneden taburcu olan Habip Salık, o anları Pusula Gazetesi’ne anlatı

Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Kadınhanı Belediyespor’un futbolcularından Habip Salık, geride kalan hafta deplasmanda oynanan Beyşehir Belediyespor maçının ardından yaşanan saha olaylarına karışmış, Beyşehirli birkaç futbolcunun arasında kalarak darp edilmişti. Götürüldüğü hastaneden taburcu olan Habip Salık, o anları Pusula Gazetesi’ne anlattı.

‘BANA KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN OYUNDAN ATILDI’

Olayların maç içerisinde yaşanan bir pozisyonla başladığını söyleyen Habip Salık, “Maç içerisinde bir pozisyonda Beyşehirli oyuncu bana faul yaptı. Ardından bana küfür etmeye başladı. Hatta yardımcı hakem pozisyona daha yakın olduğu için orta hakemi uyardı. O pozisyonda da Beyşehirli oyuncu kırmızı kart gördü. Aynı oyuncu maç içerisinde birkaç kez saha kenarına gelmek istese de kendi yöneticileri tarafından uzaklaştırıldı” dedi.

‘BİTİŞ DÜDÜĞÜNE KADAR TAKIM ARKADAŞLARINI ÖRGÜTLEMİŞ’

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte sahanın karıştığını ifade eden Habip Salık, “Maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına doğru yürümeye başladım. Bu süreçte oyun dışında kalan Beyşehirli oyuncu, takım arkadaşlarını kenetlemiş. Koridorlara girmemle üzerime çullanmaları bir oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Bana saldıranların arasında sivil insanlar da vardı. Zaten Beyşehir sahasında tribünden koridora atlamak çok kolay… Sanırım tribünden atlayan bazı taraftarlar da oldu” diye konuştu.

‘EZİLMELER VE ZEDELENMELER VAR’

Maçın ardından hemen hastaneye gittiklerini ifade eden Habip Salık, “Karşılaşmanın hemen ardından hastaneye gittik. Tomografide bir sıkıntı çıkmadı. Sadece başımda ve boynumda ezilme ve zedelenmeler var. O günden beridir yemek yiyemiyorum. Çene hareketlerini yapmakta zorluk çekiyorum. Çorba gibi sıvı yiyecekler tüketiyorum” dedi.

‘GEREKLİ CEZAYI ALMALARINI İSTİYORUZ’

Olaya maçta görevli polislerin de şahit olduklarını ifade eden Salık, “Bu arkadaşlar için şikâyetçi olduk. Zaten görevli olan emniyet görevlileri de olaylara şahit oldu. Hastaneden aldığımız darp raporu ile olaya karışanlar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Savcılığın işlemleri başlatmasını bekliyoruz. Gerekli cezanın alınmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.