"Aralarında sorun var" iddialarına birlikte cevap verdiler

"Aralarında sorun var" iddialarına birlikte cevap verdiler
"Aralarında transferden dolayı sorun var" iddialarına Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve Teknik Direktör İlhan Palut birlikte cevap verdi

 

Konyaspor'da sosyal medyada ortaya atılan, yönetimle Teknik Direktör İlhan Palut arasında transferin gecikmesinden kaynaklı sorun yaşandığı iddialarına  Başkan  Fatih Özgökçen ve Teknik Direktör İlhan Palut, basınla istişare toplantısında  birlikte cevap verdi.

Özgökçen: İlhan Palut Konyaspor’un teknik direktörüdür ve devam edecektir


Başkan Fatih Özgökçen, “İlhan Hocaya biz tamamen güveniyoruz, ekibine de güveniyoruz. Hele şu aşamada İlhan Hocayla yönetim kötü olsa bile şu anda bu iş yapılacak bir iş değil. Bunu çok net olarak belirtiyorum. Hocamızla inşallah biz başarı sağlayacağız. O noktada herhangi bir şüphe yok. Ortaya biri bir şey atıyor, ondan sonra temizlemeye çalışıyoruz. Bu tür şeylere ben çok itibar etmiyorum. İlhan Palut Konyaspor’un teknik direktörüdür ve devam edecektir”dedi.

Palut: Gecikme var ama sorun yok

İlhan Palut da yönetim ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını kaydederek, “Öyle bir problem yok. Evet hepimiz isterdik ki transferlerimiz en erken düzeyde tamamlansın. Erzurum’dan itibaren beraber çalışalım, hazırlık maçlarında hepsini tam kadro oynatalım ama bazen transferde istediğiniz hedeflere istediğiniz hızda ulaşamıyorsunuz. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim, aslında istesek transferi çoktan kapatmış bir kulüp olabilirdik. Ama bu noktada doğru oyunculara gitmek lazım. Takımımıza direkt katkı sağlayacak oyunculara gitmek lazım ve direkt gittiğimiz oyuncuların da transferi bazen bugünden yarına çözülmüyor. Evet şu anda eksiklerimiz var. Bunun için yönetimimizle çalışmaya yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Erken olmasındansa doğru isimlerle transferi kapatmak bizim temel hedefimiz. Sorun noktasına geldiğimiz zaman hele ki ayrılma noktasındaki büyük bir kriz hiç aklımızın ucundan geçmeyen bir şey. Özellikle benim kendi ruhum savaşan, elindekiyle en iyisini yapmaya çalışan, bütün futbolculardan yüksek potansiyeli almaya çalışan bir antrenörüm. Ufak tefek gecikmeler, zorluklar bizi bu noktaya asla taşımaz. Öyle bir durum yok” ifadelerini kullandı.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.