Geri sayım başladı

Geri sayım başladı
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Konya temsilcileri, ligin 9. hafta karşılaşmalarına yarın çıkacak. Burada mücadele eden Akşehirspor ve Ereğlispor Konya derbisinde karşılaşırken, Sarayönü Belediyespor ise Karaman Belediyespor’a konuk olacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Konya temsilcileri, ligin 9. hafta karşılaşmalarına çıkıyor. 8 haftalık maç periyodunda 6’şar puan toplayan Akşehirspor ve Ereğlispor Konya derbisinde karşılaşırken, Sarayönü Belediyespor ise zirve mücadelesindeki en yakın takipçisi olan Karaman Belediyespor’u konuk edecek. Yarın oynanacak karşılaşmalar saat 14.00’de başlayacak.

DERBİ İÇİN GERİ SAYIM

Son 3 maçından mağlup ayrılarak düşüşe geçen Akşehirspor, tam tersi bir şekilde rakiplerinden puan alarak yükselişe geçen Ereğlispor’u Konya derbisinde konuk edecek. Geride kalan 8 haftalık periyotta 6’şar puan toplayan Konya temsilcileri, yarın oynanacak maçtan galip gelerek çıkışa geçmek istiyor.

UĞURLUEL RAKİP OLACAK

Geride kalan sezon Ereğlispor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mehmet Uğurluel, yarın oynanacak Konya derbisinde Akşehirspor’un başında yer alacak. Uğurluel, Ereğlispor’dan bu sezon başında sorunlu bir şekilde ayrılmıştı.

SARAYÖNÜ KARAMAN’IN KONUĞU

Akşehirspor ve Ereğlispor ile birlikte mücadele eden diğer bir Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor ise yarın zirve yolunda kritik bir maça çıkacak. Yeşil-siyahlılar kendinden 1 puan ve 1 basamak altında bulunan Karaman Belediyespor’un konuğu olacak. Ligde çıktığı son 2 maçtan galip ayrılan Sarayönü, Karaman karşısında da kazanarak üst sıralardaki yerini sağlama almak istiyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.