Geri sayım başladı, son 64 saat

Geri sayım başladı, son 64 saat
Devre arası transfer döneminde 2 futbolcuyla anlaşabilen ve bu futbolculardan 1’ini geçtiğimiz Gençlerbirliği maçında 2 ay süreyle kaybeden Konyaspor için geri sayım başladı. Yeşil-beyazlılar günlerdir görüştüğünü ifade ettiği oyuncularla anlaşma sağlamak

Sezona 14 transferle başlayan ve devre arası transfer döneminde as kadrodan 3’ünü gönderip 2 oyuncu alan Konyaspor, transferin son günlerine girdi. Yeşil-beyazlılar günlerdir görüştüklerini ifade eden futbolculara imza attırmak için son 64 saatin içine girdi.

3 GİTTİ 2 GELDİ

Devre arası transfer döneminde İmoh Ezekiel, Patrick Eze ve Malick Evouna ile yollarını ayırıp Kardemir Karabükspor’dan Mustapha Yatabare’yi ve Beşiktaş’tan Orkan Çınar’ı kadrosuna katan Atiker Konyaspor, transferde durgun günler geçirmeye başlamıştı. Oyuncularla görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlılar bir türlü imza aşamasına gelememişti.

FORVETSİZ KALDI

Antalya’da devam eden devre arası çalışmalarında 3 golcüsüyle yollarını ayıran Konyaspor, kampın son 2 gününde Yatabare’yi renklerine bağlamıştı. Yeşil-beyazlılar Gençlerbirliği ile oynanan Süper Lig karşılaşmasında bu oyuncunun da sakatlanmasıyla yeniden forvetsiz kaldı. Yatabare’nin yanı sıra bir golcü daha almak isteyen yönetim, bu rakamı an itibariyle 2’ye çıkardı.

TRANSFER İÇİN SON 2

Konyaspor, UEFA’nın belirlediği karar neticesinde kadrosunda sınırlı sayıda yabancı oyuncu bulunduruyor. Bu nedenle sadece 1 oyunculuk kontenjanı bulunan Konyaspor, eğer ek bir kontenjan açamazsa bir de yerli golcü transfer edecek.

TRANSFER DÖNEMİ SONA ERİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu, 2. transfer ve tescil döneminin 4 Ocak ile 31 Ocak tarihleri arasında olduğunu açıklamıştı. Golcü bir oyuncu almak isteyen Konyaspor’un ise transfer için 64 saatlik bir zamanı kaldı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.