Gerilim tırmanıyor! Fabrikadaki rehine krizinden ilk görüntü

Gerilim tırmanıyor! Fabrikadaki rehine krizinden ilk görüntü
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde P&G fabrikasında rehine krizi sürerken, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla böyle bir eylem yaptığı iddia edilen şahsın fotoğrafı ortaya çıktı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde P&G fabrikasında rehine krizi devam ederken İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek maksadıyla böyle bir eylem yaptığı iddia edilen şahsın fotoğrafı ortaya çıktı. Üzerinde bomba olduğunu öne süren şüphelinin, "Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı önünde poz verdiği görüldü.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) İhsan Dede Caddesi'nde temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet yapanProcter & Gamble (P&G) isimli uluslararası fabrikada işçiler, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından rehin aldı.

Çitlerden atlayarak fabrikaya girdiği iddia edilen şüpheli, üstünde bomba olduğunu dile getirdi.

Rehine ihbarı üzerine olay yerine içlerinde özel harekatçıların da bulunduğu çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Caddeyi trafiğe kapatan ekipler, güvenlik önlemi aldı.

Şüphelinin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek maksadıyla böyle bir eylem gerçekleştirdiği iddia edildi. Diğer yandan, şüphelinin fotoğrafı da ortaya çıktı. Elinde tabanca olan şahsın "Kapılarak açılacak. Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı önünde poz verdiği görülüyor. Şahsı ikna çalışmaları devam ederken, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da bölgeye geldi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.