Gezlevispor kongre yaptı

Gezlevispor kongre yaptı
Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde Konya’yı temsil eden Gezlevispor’da başkanlığa Ahmet Mercan seçildi

 

 

TVF Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Gezlevispor, olağanüstü genel kurul yaptı. Genel kurul sonunda başkanlığa Ahmet Mercan seçildi. Yönetim ise şu isimlerden oluştu: Nihat Güneş (Kulüp Başkan Yardımcısı), Mustafa Yargı (Sayman), Adem Orhan (Voleybol Şube Sorumlusu), Ali Mercan (Basın ve Sosyal Medya Sorumlusu), Ummuhan Sayın (Sosyal ve Kültürel Faaliyetler).

‘GEZLEVİ HALKI  ZATEN YÖNETİMDEDİR’

Kongre sonrası yapılan açıklamada şöyle denildi: Olağanüstü Genel Kurulumuzda yeni yönetim kadromuzu belirledik. Yyönetim kadromuzu mümkün olduğu kadar geniş tutmaya caliptik. Gezlevi de yasayan herkes Gezlevispor'un zaten yönetiminde demektir. Biz sadece işin resmi boyutundaki kısmini halettik. Enerjik, hevesli Gezlevi'nin ve Gezlevispor'un geleceği için her zaman ve sürekli elini taşın altına koyacak bir ekip oluşturduk. Gezlevi'nin ve Gezlevisporun menfaatleri için kısa, orta ve uzun vadede planlarımızı yaptık. Ancak bu planlara ulaşmak ancak Gezlevispor'un gerçek sahibi Gezlevi halkının desteği ile olacaktır. İnşallah Gezleri halkı desteğini verecek biz de yönetim olarak üzerimize düseni yapacağız. Hep beraber hedefimize ulaşacağız. Gezlevispor'un bugüne gelmesinde birçok kişinin emeği vardır. Bunlardan bir tanesi de bugüne kadar başkanlığı yürüten Yahya Keklik abimizdir. Yahya Keklik abimize bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz.” 

gezlevispor-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.