Gezlevispor sponsor arıyor!

Gezlevispor sponsor arıyor!
TVF Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Gezlevispor, sponsor arıyor.

 

 

 

toros-kaplanlari-1.jpg

TVF Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Gezlevispor, sponsor arıyor. Ligde ikinci sezonunu geçirmeye hazırlanan Toros Kaplanları, takıma maddi anlamda destek sağlayacak sponsor arıyor. Gezlevispor Basın ve Sosyal Medya Sorumlusu Ali Mercan, sadece taraftarın verdiği destekle bir yere kadar mücadele edebildiklerini bu anlamda takıma sürekli destek sağlayacak bir sponsor desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Mercan, “Takımımız geçtiğimiz günlerde ballıca yaylasında yaptığı kamp ile sezonu açtı böylelikle sportif olarak sezona başlamış oldu. Ama iş sadece sportif olarak hazır olmakla bitmiyor maddi sıkıntı yaşamamak için yavaş yavaş ürün satışlarımız başladı çok sağolsun taraftarlarımız beklediğimizden daha çok ilgi gösterdi hepsine teşekkür ederiz. Ama sadece taraftarın vereceği maddi destek belirli bir yere getiriyor ve ne zaman ne kadar destek geleceği bilinmediği için kulübü maddi açıdan sürekli belirsizlik içinde bırakıyor. Bu belirsizliği sürekli yaşamamak için az çok demeden belirli bir miktar da olsa sürekli destek çıkacak sponsor desteği şart çevremizde sponsor olmak isteyen varsa bizimle iletişime geçmesi yeterli” dedi.

İLK BAŞTA FORMA VE TOP BİLE YOKTU

Takımın kaptanı olan ve takımın kurucuları arasında yer alan Muhammet Güneş ise yaptığı açıklama da, kulübü ilk kurarken bir beton voleybol sahası tek bir forma ve maç topu olmadan yola çıktıklarını her maçtan sonra her oyuncunun formasını yıkattığını maç topu olmadığı için maça çıktıklarında maça uyum sağlama da zorlandıklarını ama herşeye sportif başarı geldikçe desteğin arttığını gerek federasyondan gelen malzeme desteği ile gerek taraftarın desteği ile 10’dan fazla maç topu olduğu 2-3 çeşit forma yaptırıldığını belirtti.

TOPLARI ÇUVALDA TAŞIYORLARDI

Güneş, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın aldığı top selesi sayesinde toplarını çuval da taşımaktan kurtulduklarını kısaca ismi aklına gelen gelmeyen birçok kişinin desteği ile gerek malzeme gerek sportif olarak ilk yıllara göre çok gelişme kaydettiklerini belirtti. Taraftarların gerek maddi gerek tribünden çok destek verdiğini ama az veya çok sürekli destek çıkan bir sponsorun çok iyi olacağını bundan dolayı sponsor desteği beklediklerini her türlü sponsorluk görüşmesine açık olduklarını söyledi.

HİÇ SPONSORUMUZ YOK!

Gezlevispor yöneticilerin den Voleybol Şube Sorumlusu Adem Orhan da sponsor desteği denince öyle uçuk kaçık teklifler beklemediklerini her türlü görüşmeye açık olduklarını belirtti. Burada ki amacın kulübe sabit bir maddi kaynak sağlamak olduğunu sabit kaynak olunca önlerini daha iyi göreceklerini kaydetti. Ayrıca 2. Lig de en hareketli grup olan 3. grupta yer aldıklarını bazı rakiplerinin sponsor sayısının 5-6’yı bulduğunu ifade eden Orhan, Gezlevispor'un hiç sponsoru olmadığını yükün tamamen taraftarın üzerinde olduğunu bundan dolayı sponsor desteği beklediklerini belirtti.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Son olarak geçen sene tribünleri tamamen dolduran taraftarlara çok teşekkür eden Adem Orhan, bu yıl pandeminin dolayı taraftar desteği alamayacaklarını, salgının bitip taraftara kavuşacakları günü sabırsızlıkla beklediklerini sözlerine ekledi. Spor Servisi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.