Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu:

Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu:
"Göztepe karşısında aldığımız galibiyetle haftalardır süren 3 puan özlemimize son vermenin mutluluğunu yaşıyoruz"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Göztepe'yi 3-1 yenen Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, haftalardır süren 3 puan özlemine son vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe karşısında aldıkları galibiyetle 6 maç aradan sonra 3 puana ulaştıklarını belirterek, "Son 6 maçta iyi oynamamıza rağmen sahalardan galip ayrılamadık. Şanssızlıklar, talihsizlikler bir türlü yakamızı bırakmadı ama sonunda dün oynadığımız Göztepe maçını kazanarak kötü gidişata 'dur' dedik. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Göztepe galibiyetiyle lige yeni bir başlangıç yaptıklarını, kalan haftalarda daha başarılı sonuçlar alacaklarını ifade eden Kazancıoğlu, "Maç kazanamamak oyuncularımız ve bizde ciddi baskı oluşturmuştu. Allah'a şükürler olsun ki Göztepe galibiyetiyle bu baskıdan kurtulduk. Aldığımız 3 puan lige yeni bir başlangıç yapmamıza vesile olacak. Önümüzdeki haftalarda seri galibiyetler alarak ilk iki için iddialı hale geleceğiz" diye konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.