Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu:

Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu:
- "Adana Demirspor'u ligin ilk yarısında olduğu gibi yeneceğiz ve play-off iddiamızı gelecek haftalara taşıyacağız"


GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de 10 Nisan Pazar günü Adana Demirspor ile karşılaşacak Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, rakiplerini yenerek play-off iddiasını gelecek haftalara taşımak istediklerini söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazartesi akşamı deplasmanda karşılaştıkları Altınordu'yu 2-1 yenerek yeniden ilk 6 içerisine girdiklerini belirtti.

Hafta sonu sahalarında Adana Demirspor ile play-off yolunda büyük önem taşıyan karşılaşmaya çıkacaklarına dikkati çeken Kazancıoğlu, şöyle devam etti:

"Rakibimiz de bizim gibi Süper Lig'e yükselme mücadelesi veriyor. İki takım için de hayati önem taşıyan bir maç oynayacağız. 90 dakika boyunca kazanmak için Giresunspor olarak biz de rakibimiz de varını yoğunu ortaya koyacak. Saha ve seyirci avantajı bizde. Bu durumu fırsata çevirerek zorlu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inancımız tam. Adana Demirspor'u ligin ilk yarısında olduğu gibi pazar günkü maçta da yeneceğiz ve play-off iddiamızı gelecek haftalara taşıyacağız."

Kazancıoğlu, Giresunspor taraftarlarından Adana Demirspor maçında takımlarını yalnız bırakmamalarını da isteyerek, "12. adam olarak nitelendirdiğimiz taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Tribünleri lütfen doldursunlar ve takımlarını 90 dakika boyunca desteklesinler. Onların verecekleri destek, oyuncularımıza artı motivasyon olacak ve zorlu maçı daha kolay kazanabileceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.