Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:
- "Play-off potasından kopmama adına Altınordu karşısında galip gelmek zorundayız. Kazanarak iddiamızı gelecek haftalara taşıyacağız"


GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, rakiplerini yenerek play-off iddialarını gelecek haftalara taşımak istediklerini söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli karşılaşmalar nedeniyle liglere verilen arada Altınordu maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

İzmir deplasmanına galibiyet için gittiklerini vurgulayan Bozbağ, "Play-off potasından kopmama adına Altınordu karşısında galip gelmek zorundayız. Kazanarak iddiamızı gelecek haftalara taşıyacağız. Kaybetmemiz halinde potadan uzaklaşacağız ki bu istemediğimiz bir durum. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Oyuncularımız maçın önemini iyi biliyor. Sahada 90 dakika boyunca gereken mücadeleyi vereceklerine ve deplasmandan 3 puanla döneceklerine inancımız tam." dedi.

Bozbağ, Giresunspor'un Spor Toto Süper Lig'e yükselme mücadelesi verdiğini, sezon sonunda da bu hedeflerine ulaşacaklarını ifade ederek, "Giresun'un 40 yıldır Süper Lig hayali var. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek için mücadele ediyoruz. Şu anda hedefimize çok yakınız. Ligde kalan 8 maçtan en iyi sonuçlarla ayrılarak önce play-off'a kalacağız. Orada da başarılı olarak Spor Toto Süper Lig'e yükseleceğiz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.