Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:
- "Samsunspor karşısındaki en büyük silahımız, saha ve seyirci avantajının bizde olması. Kazanarak play-off iddiamızı gelecek haftalara taşımak istiyoruz"


GİRESUN (AA) - Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, PTT 1. Lig'in 30. haftasında yarın konuk edecekleri Samsunspor'u yenerek play-off iddialarını kalan maçlara taşımak istediklerini söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren takımın, maç saatini beklemeye başladığını belirtti.

Rakiplerinin de kendileri gibi play-off mücadelesi verdiğini anlatan Bozbağ, "Bizim kadar Samsunspor da bu maçtan 3 puanla ayrılmak isteyecektir. 90 dakika boyunca kazanmak için çabalayacaklar. Sahadan galip ayrılan takım, play-off için dev bir adım atacak. Her iki ekip için de hayati ve kritik bir maç." dedi.

Mustafa Bozbağ, Samsunspor karşısında saha ve seyirci avantajının kendilerinde olduğunu anımsatarak, şöyle konuştu:

"Bu sezon evimizde oynadığımız maçlarda daha iyi performans ortaya koyuyoruz. Oyuncularımız, taraftarımızın da desteğiyle rakiplerine karşı coşkulu ve arzulu mücadele ediyor. Samsunspor karşısındaki en büyük silahımız da saha ve seyirci avantajının bizde olması. Kazanarak play-off iddiamızı gelecek haftalara taşımak istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir ve zorlu maçtan 3 puanla ayrılırız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.