Giresunspor play-off dışı kalmak istemiyor

Giresunspor play-off dışı kalmak istemiyor
Kulüp asbaşkanı Özkul:"Puan kaybedip de play-off hedefinden asla uzaklaşmak istemiyoruz, bu yüzden Kayseri Erciyesspor maçını kazanmamız gerekiyor" - "Rızvan Şahin'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattık"


GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de 19 Mart Cumartesi günü sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, "Puan kaybedip de play-off hedefinden asla uzaklaşmak istemiyoruz, bu yüzden Kayseri Erciyesspor maçını kazanmamız gerekiyor" dedi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Alima Yeni Malatyaspor deplasmanında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Bu hafta sahalarında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Özkul, "Evimizdeki oynadığımız maçları artık kaybetme lüksümüz yok. Puan kaybedip de play-off hedefinden asla uzaklaşmak istemiyoruz, bu yüzden Kayseri Erciyesspor maçını kazanmamız gerekiyor. İnşallah maçta gülen taraf biz oluruz" diye konuştu.

Takımın defans oyuncusu Rızvan Şahin ile sözleşme yenilediklerini belirten Özkul, "Rızvan sezon başında bize gelmişti, gelecek sezon da bizimle olacak. Rızvan Şahin'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattık, kendisinden memnunuz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.