Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:
"Denizlispor karşılaşmasını kazanarak, ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, 23. haftada deplasmanda Denizlispor ile yapacakları maçı kazanarak, yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

Sözeri, takımının kulüp tesislerindeki antrenmanı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında konuk ettikleri Şanlıurfaspor'u 3-1 mağlup ederek, moral bulduklarını belirtti.

Ligde oynadıkları son iki maçı kazanarak çıkış yakaladıklarını vurgulayan Sözeri, "Zorlu süreçten sonra aldığımız iki galibiyet bizi kendimize getirdi. Oyuncularımız öz güvenlerini yeniden kazandı. Ligde yeniden çıkış halindeyiz ve ilk 6 potası içerisine girdik" dedi.

Denizlispor'u yenerek çıkışı sürdürmeyi amaçladıklarını kaydeden Erkan Sözeri, "Bunun için özel bir hazırlık dönemi geçireceğiz. Fiziksel olarak iyi durumdayız ve zihinsel olarak da ayrı hazırlanacağız. Çünkü son aldığımız iyi sonuçların ardından bu maçın rahat kazanılacağı yönünde fikirler oluşmaya başladı. Bizim için öyle değil. Aksine çok daha zor maç olacak. Denizlispor düşme potasında ve içerideki tüm maçları mutlak isteyecektir. Bu yüzden de zorlu maç bizi bekliyor. Fiziki çalışmaların yanı sıra oyuncularımızı zihinsel olarak bu maça hazırlayacağız" ifadelerini kullandı.

Bu arada Giresunspor, Denizlispor maçının hazırlıklarını başladı. Teknik direktör Sözeri yönetimindeki idmanda, Şanlıurfaspor karşısında ilk 11'de yer alan oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise teknik ve taktik uygulamalar üzerinde durdu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.