Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:
"Oyun karakterimizi, standardımızı sahaya yansıttığımız zaman kazanmaya daha yakın takım oluyoruz, Balıkesirspor maçında da bunu yapmak istiyoruz"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de, 4 Mart Cuma günü sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Oyun karakterimizi, standardımızı sahaya yansıttığımız zaman kazanmaya daha yakın takım oluyoruz, Balıkesirspor maçında da bunu yapmak istiyoruz" dedi.

Sözeri, Giresunspor tesislerindeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu Denizlispor'a karşı kaybettikleri maçı unutacaklarını söyledi.

Denizlispor maçını kaybederek puan sıralamasında büyük avantaj kaçırdıklarını ifade eden Sözeri, "Yine de 'çok şey kaybetmedik' diye bakalım. Önümüzde Balıkesirspor maçı var. Bu maça iyi, hazırlanacağız iyi motive olacağız. Bir defa oyun karakterimizi sahaya yansıtmamız lazım. Oyun karakterimizi, standardımızı sahaya yansıttığımız zaman kazanmaya daha yakın takım oluyoruz, Balıkesirspor maçında da bunu yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Sözeri, her takıma olduğu gibi Balıkesirspor'a da güzel bir misafirperverlik örneği göstereceklerini belirterek, sahada ise kazanmak için futbol kuralları içerisinde her şeyi yapacaklarını kaydetti.

Öte yandan yeşil beyazlı takım, Balıkesirspor maçının hazırlıklarına teknik direktör Sözeri yönetiminde gerçekleşen antrenmanla başladı.

Koşuyla başlayan antrenman dar alanda çift kale maçla sona erdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.