Giresunspor'da galibiyet sevinci

Giresunspor'da galibiyet sevinci
- Kulüp asbaşkanı Özkul: "Play-off yolunda hayati önem taşıyan Samsunspor maçından galibiyetle ayrıldığımız için sevinçliyiz"


GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor'u 2-0 yenen Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, play-off yolunda büyük önem taşıyan maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor engelini rahat geçerek önemli üç puanı hanelerine yazdırdıklarını kaydetti.

Play-off için hedeften sapmadan ilerlediklerini dile getiren Özkul, "Dün çok kritik bir karşılaşmaya çıktık. Kaybetsek işler biraz daha zorlaşacaktı ancak zor maçı kazandık. Taraftarımıza play-off heyecanı yaşatmak istiyoruz. Play-off yolunda hayati önem taşıyan Samsunspor maçından galibiyetle ayrıldığımız için sevinçliyiz." dedi.

İbrahim Özkul, hafta sonu Boluspor ile yapacakları maça odaklanacaklarını ifade ederek, "Yolumuzdan sapmamak için bu maçı da kazanmak zorundayız. Deplasmandan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Bizim her maçımız final, artık ligde kolay karşılaşma yok." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.