Giresunspor'un ilk 6 inancı tam

Giresunspor'un ilk 6 inancı tam
Kulüp basın sözcüsü Kurt:- "Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak averajla dışında kaldığımız ilk altı içindeki yerimizi tekrar alacağımıza inanıyoruz"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de 19 Mart Cumartesi günü sahasında Kayseri Erciyesspor ile karışlaşacak Giresunspor'da, kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, bu maçı kazanarak averajla dışında kaldıkları ilk altı içindeki yerlerini tekrar alacaklarına inandıklarını söyledi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde averajla farkıyla 7'nci sırada yer aldıklarını belirtti.

Üst sıralarda tekrar yer almak için Kayseri Erciyesspor maçının önemli olduğunu ifade eden Kurt, "Evimizdeki maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz. Üç puan için mücadele edeceğiz. Bu maçı kazanarak averajla dışında kaldığımız ilk altı içindeki yerimizi tekrar alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Kurt, Giresunspor taraftarlarına da seslenerek, "Bu maçta bilet fiyatlarını kale arkası 3, maraton 5 ve kapalı tribün 10 lira olarak belirledik. Tüm taraftarları maça bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.