Melih Gökçek'ten Mansur Yavaş'ın iddialarına yanıt

Melih Gökçek'ten Mansur Yavaş'ın iddialarına yanıt
Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sürekli kendisini hedef alan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın iddialarına yanıt verdi.

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sürekli kendisini hedef alan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ve iddialarına yanıt verdi.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı'nın yorumcu olarak yer aldığı, "Tarafsız Bölge" programına katılan Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın kendini uzun süredir hedef aldığını söyledi.

Yavaş için sık sık "korkak", "çapsız" , "yöneten değil yönetilen adam" nitelemesi yapan Gökçek, bunun için Yavaş'ın kendisine dava açtığını da ifade etti.

Gökçek, Mansur Yavaş'ın şeffaflıktan uzak bir yönetim sergilediğini, vatandaşların gerçekleri bilmediğini, bu gibi televizyon programlarında anlatması halinde her program sonunda Yavaş'ın oyunu 3 puan düşüreceği iddiasında bulundu.

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde tarihinin en büyük vurgunun yaşandığını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.