İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu vefat etti

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu vefat etti
Bir süredir tedavi gören İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu hayatını kaybetti

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz Eylül ayında aort damarı yırtılan ve acil olarak ameliyata alınan İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, 29 Eylül'de taburcu olmuş ve evinde istirahate çekilmişti.

Tekrar rahatsızlanan Tozoğlu, yeniden hastaneye kaldırılarak tedavisine yoğun bakımda devam ediliyordu. Tozoğlu, tedavi gördüğü Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

MERAL AKŞENER'DEN TAZİYE AÇIKLAMASI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında şunları kaydetti:

"Konya İl Başkanımız Gökhan Tozoğlu’nu kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun."

GÖKHAN TOZOĞLU KİMDİR?

Avukat olan Gökhan Tozoğlu 1987 yılında Ereğli'de doğdu. Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulundan mezun olan Tozoğlu, liseyi Konya Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde 2005 yılında tamamladı.

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Tozoğlu, 2011 yılı Haziran ayında Avukat Caner Çoban ile birlikte G&C Hukuk Bürosunu kurarak avukatlık mesleğine başlamış ve aynı zamanda İYİ Parti Konya İl Başkanlığı görevini sürdürüyordu.

Avukat Gökhan Tozoğlu, 5 Ekim 2018 yılından bu yana İYİ Parti Konya İl Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.