Gökhan Zan Hatay'dan aday oldu, CHP'yi bitirdi

Gökhan Zan Hatay'dan aday oldu, CHP'yi bitirdi
 Editör
TİP, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Gökhan Zan'ı resmen aday gösterdi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Gökhan Zan'ı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterdi.

Zan’ın adaylığını açıklayan İstanbul milletvekili ve TİP Sözcüsü Sera Kadıgil, "Biz Hatay halkının sesini ve isyanını duyduk. Bu sesi duyduk ve Hatay halkının ortak adayı olarak Gökhan Zan’ı seçtik" dedi.

ZAN LÜTFÜ SAVAŞ'A SESLENDİ

CHP yönetimine seslenen Zan, "Ne o sabah ne de sonraki günler boyunca yanımızda devlet kurumlarını göremedik. İlk üç gün yalnız bırakıldık. Bizim umudumuz, halkımızın ülkemizin dört bir yanından bize uzattığı el oldu. Deprem suçlarına adı karışmış yeniden aday göstermeniz kabul edilemez. Yaptırdığınız hiçbir anket enkazda yaşamını yitiren gerçeğinden daha doğru sonuç vermez. Yapmayın" diye konuştu.

Zan, "Eğer bu yanlıştan dönülürse halkımızı yalnız bırakmamak, yaralarımızı birlikte sarmak için tüm fedakarlıkları yapmaya hazırım, hazırız" dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a çağrı yapan Zan, "Çekilin ve Hatay İttifakı'nın etrafında birleşelim" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.