Gökhan Zan'dan Hatayspor'a destek

Gökhan Zan'dan Hatayspor'a destek
- Eski milli futbolcu Gökhan Zan: "Hatayspor bana çok şey verdi. Şimdi de benim, futbol geçmişimle, deneyimimle öğrendiklerimi geri ödeme zamanıdır"


HATAY (AA) - Eski milli futbolcu Gökhan Zan, birikim ve deneyimlerini Hatayspor futbolcularıyla paylaşmak istediğini söyledi.

Gökhan Zan, Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri'nde, teknik direktör Bayram Toysal ile düzenlediği basın toplantısında, doğduğu, büyüdüğü ve futbola ilk adımlarını attığı Hatay'da bulunmanın onurunu yaşadığını kaydetti.

Hatayspor'a her zaman destek olduğunu ve bunu sürdüreceğini ifade eden Zan, şöyle devam etti:

"Hatayspor'un olması gereken yerlere yapacağı yolculuk öncesinde futbolculara tecrübelerimi paylaştım. Birikimlerimi ve deneyimlerimi aktarmak istiyorum. Futbolcularla moral toplantıları yaptık ve bir arada aile gibi buluştuk. Hatayspor için doğru adımları atmaya çalıştık. Şampiyonluğa koşacak takım olan Hatayspor, bir Süper Lig takımıdır. Bu yolda atacağı her adımda onların yanında olacağım. Hatayspor bana çok şey verdi. Şimdi de benim, futbol geçmişimle, deneyimimle öğrendiklerimi geri ödeme zamanıdır. Hatayspor'un yükseleceğine inanıyorum. Büyük Hatayspor camiasına da yüksekler yakışır."

Teknik direktör Toysal ise sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini, kalan 3 maçta bu sıkıntılardan kurtularak ligde kalmak istediklerini belirtti.

Kulüp olarak ligde kalmaya kenetlendiklerini ifade eden Toysal, "Ligde herkes can çekişiyor. Dolayısıyla kalan maçlarımıza çok iyi hazırlanacağız. Tabi vereceğimiz çaba bizi nereye götürür bunu kestirmek çok zor. Ama ben şuna inanıyorum. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilirsek Hatayspor sıkıntı yaşamayacaktır. Birlik bütünlük içinde ligde kalan 3 maçı geçirmeyi düşünüyoruz. Bunu da başaracağız."

Öte yandan Gökhan Zan'ın önümüzdeki sezonda Hatayspor'da sportif direktör olarak görev almak istediği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.