Gol sesi çıkmadı

Gol sesi çıkmadı
Selçuklu Belediyesi Futbol takımı ligde sahasında oynadığı ilk maçı golsüz eşitlikle tamamlarken ilk puanını da aldı.

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 4. gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyesi futbol takımı ligin ikinci haftasında sahasında Mersin Toroslar Belediyesporu konuk etti. Her iki takımda sahaya galibiyet için çıkarken maç sona erdiğinde eşitlik bozulmayınca taraflar 1'er puana razı oldu.

Selçuklu Belediyesi futbol takımı ligin ilk haftasında Akşehir deplasmanında aldığı mağlubiyetin ardından kendi sahasında oynadığı Toroslar maçıyla ligde galibiyetle tanışmak istiyordu. Güneşli açık ve futbol için elverişli bir havada çok sayıda spor severin izlediği mücadele oldukça çekişmeli geçerken, seyirciler maçı büyük keyifle izledi.

Takımlar ilk yarıda kontrollü oyunu tercih ederken risk almadan oynadı ve karşılaşmanın ilk bölümü sona erdiğinde soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi. İkinci yarıda rakip kalede gol arama çabalarını artıran her iki takım çok sayıda pozisyona girse de aradıkları golü bulamadılar. Mücadele golsüz eşitlikle sona ererken takımlar haftayı 1'er puanla kapattı.

Selçuklu Belediyespor takımı ligdeki ilk puanını alırken gözler bu hafta sonu oynanacak Reyhanlıspor maçına çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.