Gol Stresi Bitsin

Gol Stresi Bitsin
Trabzonspor'un büyük umutlar bağladığı Cardozo, son 5 maçta sadece 2 gol atabilen futbolcu hakkında Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, Cardozo için özel terapi progrmı uygulanıyor şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un büyük umutlar bağladığı Cardozo, son 5 maçta sadece 2 gol atabilen futbolcu hakkında Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, Cardozo için özel terapi progrmı uygulanıyor şeklinde konuştu. Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic, gol sıkıntısına çare bulmaya çalışıyor. Süper Lig'de geride kalan 5 maçta sadece 2 gol atarak 4 puan toplayabilen bordo-mavili ekibin çıkış yakalayabilmesi için forvet hattındaki sorunu çözmek zorunda olduklarını belirten Boşnak çalıştırıcı, Cardozo ile özel olarak ilgileniyor. Mersin İdmanyurdu maçında çift forvete dönebileceğini belirten Halilhodzic, Paraguaylı yıldızdan daha çok topla bulaşmasını ve kendisine daha çok boş alan yaratmasını istedi. 

OFSAYT UYARISI YAPTI

Ayrıca Oscar Cardozo'nun görev yaptığı 148 dakikada 5 defa ofsaytta kalması ve atakların sıkça bu sebeple kesilmesi de tecrübeli çalıştırıcıyı ayrıca düşündürüyor. Halilhodzic'in bu konuda da öğrencisini uyardığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.