Gol yolları etkisiz

Gol yolları etkisiz
Mustapha Yatabare ve Adis Jahovic gibi önemli golcüleri kadrosunda bulunduran Konyaspor, çıktığı son 3 resmi maçta gol atamadı. Yeşil-beyazlı takım, ilk 3 haftalık periyotta 7 kez rakip fileleri havalandırmıştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, kadrosunda Mustapha Yatabare ve Adis Jahovic gibi önemli gol silahlarını bulundurmasına rağmen gol yollarında sorun yaşıyor. Yeşil-beyazlı takım, sezonun ilk 3 haftasında rakiplerine 7 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekse de, gelinen noktada son 3 resmi maçında gol atamadı.

İLK 3 HAFTADA 7 GOL

Sezona Spor Toto Süper Lig’deki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla başlayan Atiker Konyaspor, konuk ettiği rakibini 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Bir sonraki hafta Antalyaspor deplasmanından 3-3’lük beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlılar, 3. haftada ise kendi evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Anadolu Kartalı, bu maçlarda 7 gol atması bir yana, ortaya koyduğu performansla da göz doldurmuştu.

SON 3 MAÇTA GOL ATAMADI

Sezona fırtına gibi başlayan Atiker Konyaspor, çıktığı son 3 resmi maçta ise rakiplerine gol atamadı. Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Medipol Başakşehir, 11. haftasında ise Demir Grup Sivasspor ile karşılaşırken, rakip filelere topu bırakamadı. Anadolu Kartalı, bunun yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur’da kendisinden 2 lig aşağıda bulunan Kahramanmaraşspor’a konuk olurken, bu maçta da gol atamadı.

ZİRVEYE OYNUYORDU

Konyaspor’da birinci forvet konumunda bulunan Malili futbolcu Mustapha Yatabare, ligin ilk haftalarında gol krallığında zirve mücadelesi veriyordu. 32 yaşındaki golcü oyuncu, en son Süper Lig’in 8. haftasında iç sahada oynanan Beşiktaş maçında ağları havalandırdı. Yatabare, gol krallığı tablosunda da düşüşte olan oyuncuların başında geliyor.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.