Gölbaşı Alperen Ocaklarında devir teslim töreni

Gölbaşı Alperen Ocaklarında  devir teslim töreni
ANKARA (AA) - Alperen Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanı Ensar Topsakal görevini Burak Gülhan'a devretti. Topsakal, devir telim töreninde yaptığı konuşmada,...

ANKARA (AA) - Alperen Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanı Ensar Topsakal görevini Burak Gülhan'a devretti.

Topsakal, devir telim töreninde yaptığı konuşmada, bir süredir yürüttüğü kutsal görevi tertemiz bir şekilde teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bundan sonraki süreçte bir nefer olarak hizmet edeceğini anlatan Topsakal, ''Bu harekette yeni ocak başkanımGülhan’ın her zaman yanında olacağıma söz veriyorum'' dedi.

Başkan Gülhan ise beş yıldır bu görevi omuzlayan Topsakal'a teşekkür ederek '' Görev istenmez verilir ve biz de görev verilenlerden olduk. Sağımıza bakmadık, solumuza bakmadık. Allah var gam yok dedik. Rabbim almış olduğumuz bu kutlu görevde yar ve yardımcımız olsun. Rabbim hakkıyla yerine getirmeyi bizlere nasip eylesin. Beş senedir bu görevi omuzlayan, bugünlere kadar getiren, sırf tabelamız indirilmesin ışığımız sönmesin diye mücadele eden Ensar başkanıma teşekkürü bir borç bilirim'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından yeni başkan Gülhan görevi eski başkan Topsakal’dan devralırken bayrağı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu teslim etti.

Programa, BBP Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, BBP Ankara İl Başkanı Mahir Alay, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, ve ilçe başkanları katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.