Golcü aranıyor

Golcü aranıyor
Torku Konyaspor, Rangelov ile yollarını ayırmanın mücadelesini verirken bir taraftan da takımın gol sıkıntısına çözüm üretecek etkili bir forvet oyuncusu aranıyor. Marica’dan umut da henüz kesilmiş değil

DÖRT KOLDAN FORVET ARANIYOR

Torku Konyaspor’da forvet transfer için çalışmalar hız kazandı. Sezonun ilk devresinde oynadığı 16 maçta rakip fileleri sadece 14 kez havalandırabilen ve maç başına bir gol ortalaması dahi tutturamayarak, Süper Lig’in en az gol atan takımı olan temsilcimiz ikinci devre bu tabloyu tersine çevirmek amacında. Bunun için forvete kaliteli bir golcü takviyesi yapmak isteyen temsilcimizde yönetim ve teknik kadro yoğun bir şekilde golcü arayışını sürdürüyor.

RANGELOV ESKİ TAKIMI İLE FLÖRTTE

Torku Konyaspor’da takımdan ayrılması yönünde karar alınan Rangelov’un eski takımına dönmek için çaba sarf ettiği öğrenildi. Tatil için 2 Ocak’ta İsviçre’nin Luzern kentine giden Rangelov’un eski kulübü FC Luzern takımıyla temaslarını sürdürdüğü edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Sezon öncesi transfer edilen Rangelov, beklentilere yanıt veremezken, performansı ile hayal kırıklığı yaşattı. Konyaspor taraftarının, “2. Tazemeta Vakası” olarak nitelendirdiği Bulgar oyuncu, ilk yarıda 11 lig karşılaşmasında forma giyerken, 2 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu. Son iki maçta teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan Rangelov ile yolların ayrılmasına karar verilmişti.

YÖNETİMİN, MARİCA UMUDU SÜRÜYOR

Forvete daha atletik ve yırtıcı bir santrafor arayan Torku Konyaspor, ligin ikinci yarısında Marica’dan da çok şey bekliyor. Sakatlığı sebebiyle ilk devre hiç faydalı olmayan Rumen oyuncuyu yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkaramayan Torku Konyaspor’da yönetim kurulu üyeleri bu oyuncunun ikinci yarıda takıma katkı sağlayacağına inanıyor.

Ligin ilk devresinde sadece 3 maçta forma giyen ve 255 dakika sahada kalan Marica, Kayseri Erciyesspor ile oynanan maçta penaltıdan fileleri havalandırmıştı. (Spor Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.