Goller kulübeden geliyor

Goller kulübeden geliyor
Anadolu Selçukspor, ligin ilk 2 haftasında sonradan oyuna giren oyuncularla gol buldu. Yeşil-beyazlılar ilk haftada Emre Torun, 2. haftada ise Çağatay Kader’in golleriyle rakiplerinden puan aldı

Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin ilk 2 haftasında kulübeden gelen oyuncularla gol buldu. Yeşil-beyazlılar, ilk haftada oynanan Tuzlaspor maçında sonradan oyuna giren Emre Torun ile 1-0 öne geçerken, 2. haftada oynanan Fethiyespor maçında ise sonradan oyuna giren Çağatay Kader’in 2 golüyle maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

İLK HAFTA EMRE TORUN’UN

Anadolu Selçukspor, ligin ilk haftasında İstanbul temsilcisi Tuzlaspor’u konuk etti. Yeşil-beyazlı takımda 57. dakikada oyuna giren Emre Torun, 58. dakikada attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirmişti. Yeşil-beyazlılar uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü gol ile maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

İKİNCİ HAFTA ÇAĞATAY KADER’İN

Ligin 2. haftasında oynanan Fethiyespor maçında, ev sahibi Fethiye 2-0 öne geçti. Anadolu Selçukspor’da, 60. dakikada oyuna giren Çağatay Kader, 81 ve 90. dakikalarda attığı gollerle skoru 2-2’ye getirdi. Yeşil-beyazlılar zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılmayı başardı.

SENARYO TAM TERSİ

Tuzlaspor maçında son dakikada kalesinde gördüğü golle rakibiyle 1-1 berabere kalan Anadolu Selçukspor, Fethiyespor maçında da son dakika attığı golle maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar ilk hafta son dakika golüne üzülürken, ikinci hafta da ise son dakika golüyle güldü.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.