Gollerine devam ediyor

Gollerine devam ediyor
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor’da Mustafa Apardı gollerine devam ediyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor’da Mustafa Apardı gollerine devam ediyor. Geride kalan 14 maçta; 4 galibiyet, 5 beraberlik, 5 de mağlubiyet alan ve17 puan toplayan yeşil-beyazlılarda Mustafa Apardı 6 golle takımın en golcü oyuncusu durumunda. Mustafa Apardı’yı 4 golle Hacı Ömer Doğru, 3 golle de Eşeenr Kaya takip ediyor.
3 DE ASİST YAPTI
Mustafa Apardı, Beyaz Grup’ta krallıkta ikinci sırda yer alırken 2. Lig genelinde 4. sırda yer alıyor. Mustafa Apardı 6 golün yanısıra 3 de asist yaparak 9 gole katkıda bulundu. 2. Lig’in en golcü 11 golle, futbolcusu Kırmızı Grup’ta mücadele eden Somasporlu Yasin Abdioğlu. Sezon başında 68 Aksarayspor’dan transfer edilen Mustafa Apardı’nın bu sezonla birlikte 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

1.jpg
EN GENÇ GOLCÜ DE
1922 KONYASPOR’DA
TFF 2. Lig’de14.hafta sonunda golcü futbolcular arasında en genç isim de 1922 Konyaspor’dan 17 yaşındaki Mehmet Ali Sayar, şu ana kadar her iki grup dahil 2. Lig’in en genç golcüsü unvanına sahip. 2004 doğumlu oyuncu 4 de asist yaptı.

2.jpg
15. HAFTA HEYECANI BAŞLIYOR
Öte yandan TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 15. hafta heyecanı bugün oynanacak tek karşılaşmayla başlayacak. Haftanın açılış maçında 24Erzincanspor’le Amed Sportif karşı karşıya gelecek. Fikstür gereği, sel felaketi nedeniyle hakları gelecek sezona aktarılan Kastamonuspor’la oynaması gereken 1922 Konyaspor haftayı maç yapmadan BAY geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.