Gölyazıspor 21 maç sonra yenildi

Gölyazıspor 21 maç sonra yenildi
BAL ekibi Gölyazıspor 21 maç sonra yenildi

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 6. Grup 4. haftasında Akşehirspor’a 1-0 mağlup olan Gölyazıspor, 21 maç sonra yenilgiyle tanıştı.  En son yenilgisini 1 Haziran 2019 tarihinde Süper grup ikincisi olarak Sarayönü Belediyespor’la oynadığı baraj maçında 1-0’lık sonuçla alan Gölyazıspor, geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’de namağlup şampiyonluğa ulaşmıştı.

BAL’A İYİ BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 6. Grup’ta sezona iyi başlayan Bekir Mehtap’ın öğrencileri ilk 2 maçında Akşehirspor’u 3-1 yendi. 2. maçında Isparta 32 Emrespor’la 0-0 berabere kalan Kırmızı-yeşilli ekip son maçta Akşehirspor’a 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

FORVET SORUNU YAŞIYOR

Isparta 32 Emrespor karşısında daha atak bir oyun sergileyen Gölyazıspor, Akşehirspor karşılaşmasında da baştan sona üstün bir oyun sergilemesine karşın gol yollarında başarılı olamayınca kalesinde duran toptan verdiği tek pozisyonda yediği golle 1-0 yenildi. Gölyazıspor’da 2 maçtaki kötü sonucun nedeninde ortak görüş “santrafor eksikliği” oldu.

PAZAR GÜNÜ ISPRARTA’YLA FİNAL MAÇI

Gölyazıspor, grubun son maçında Isparta 32 Emrespor’la pazar günü deplasmanda final niteliğinde bir maça çıkacak. Hedefini 3. Lig olarak belirleyen Gölyazıspor, beraberliğin iki takıma da yaramayacağı, kazananın grup birincisi olacağı mücadeleden 3 puanla ayrıldığı takdirde yoluna devam edecek. Gol yollarında sorun yaşayan Gölyazı ekibinin zorlu maçtaki gol yükü yine deneyimli kaptan Serkan Kaya’nın üzerinde olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.