Gölyazıspor, Ankara’da hazırlık maçı yaptı

Gölyazıspor, Ankara’da hazırlık maçı yaptı
BAL Konya temsilcilerinden Gölyazıspor, Ankara’da hazırlık maçı yaptı

 

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek Gölyazıspor’da hazırlıklar devam ediyor. Yeşil-kırmızılı ekip bu kapsamda BAL 3. Bölge ekibi Sincan Belediyespor’la Ankara’da hazırlık maçı yaptı.

Mücadele 3-2 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

2. Bölge 6.Grup’ta mücadele edecek Gölyazıspor, sezona Akşehirspor maçıyla merhaba diyecek. 2. Bölge 6.Grup’ta; Gölyazıspor ve Akşehirspor’un yanısıra Isparta 32 Emrespor yer alacak.

golyazispor-001.jpg

9 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

108 takımın yer alacağı 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakaları 09 Haziran 2021 Çarşamba günü başlayacak. BAL'a katılacağını belirten 108 takım 4 ayrı bölgede, 4 takımlı üç ve 3 takımlı beş grupta 27'şer takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre deplasmanlı olarak oynanacak.

Her bölgede grup birincisi olan 8 takımın tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynayacakları çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 4 takım TFF 3.Lig'ine çıkma hakkı kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.