Gölyazıspor final maçına çıkacak

Gölyazıspor final maçına çıkacak
Gölyazıspor Yarın Isparta 32 Emrespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kazanan takım grup birincisi olacak. Akşehirspor ise mücadelenin beraberlikle neticelenmesini bekleyecek

 

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 6. Grup’ta mücadele eden 2 Konya temsilcisinden Gölyazıspor, yarın son maçında Isparta 32 Emrespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Isparta Milli Egemenlik Stadı’nda oynanacak mücadele 18.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Manisa bölgesinden Yunus Emre Çiftçi yönetirken yardımcılıklarını Hüseyin Asın Kılıç ve Talha Enes Taş yapacak.

golyazispor-golyazispor.jpg

KAZANAN ÇIKACAK

4’er puana sahip Isparta 32 Emrespor-Gölyazıspor mücadelesinde kazanan takım grup birincisi olacak. Beraberlik iki takıma da yaramayacak. Maçlarını tamamlayan 6 puanlı lider Akşehirspor ise karşılaşmanın beraberlikle neticelenmesini bekleyecek. Gölyazıspor ve Isparta 32 Emrespor arasında Konya’da oynanan ilk maç 0-0 sona ermişti.

ÇEYREK FİNALDEKİ RAKİP

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Gölyazıspor, Akşehirspor veya Isparta 32 Emrespor arasında grup birincisi olacak takımın çeyrek finaldeki rakibi Eskişehir Anadolu Üniversitesi olacak. 5. Grup’ta son maçlar öncesi liderliği garantileyen Anadolu Üniversitesi’nin gözü de yarınki zorlu mücadelede olacak.

golyazispor-isarta-32-emrespor.jpg

STATÜ

BAL'da grup müsabakalarının tamamlanmasından sonra grup birincisi olan 32 takım tek maç eleme usulü çeyrek, yarı ve final müsabakalarını oynayacak. 8'er takımlı 4 bölgede oynanacak çeyrek final müsabakaları öncelikle 1. ve 2., 3. ve 4., 5. ve 6. ve 7. ve 8. grup birincilerinin çeyrek final müsabakaları oynamasıyla, (1-2) galibinin (3-4) galibi ile, (5-6) galibinin, (7-8) galibi ile yarı final müsabakaları oynayacak. Yarı final müsabakalarının galipleri ise tek maç eleme usulü final müsabakası oynayacak. 4 Bölgenin birincisi olan 4 takım TFF 3. Lig'e çıkma hakkı kazanacak. 

 

BAL 2. BÖLGE 6. GRUP PUAN DURUMU

TAKIMLAR                          O         G         B         M        A         Y         Av       P

1.AKŞEHİRSPOR                4          2          0          2          4          7          -3         6

2.ISPARTA 32 EMRE           3          1          1          1          4          2          2          4

3.GÖLYAZISPOR                 3          1          1          1          3          2          1          4

SON HAFTA MAÇ PROGRAMI

27 Haziran Pazar:

18.00 ISPARTA 32 EMRESPOR-GÖLYAZISPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.