Gölyazıspor: Lige katılım konusu gözden geçirilecek

Gölyazıspor: Lige katılım konusu gözden geçirilecek
Gölyazıspor'dan yapılan açıklamada, "Yönetimimiz lige katılım konusunu bir kez daha gözden geçirecektir" denildi.

TFF Bölgesel Amatör Lig'deki (BAL) Konya temsilcilerinden Gölyazıspor yaşanana antrenman izni sonrası bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, sorunun çözümü ile ilgili Cihanbeyli dahil, tüm girişimlerin sonuçsuz kaldığı belirtilerek, "Yönetimimiz lige katılım konusunu bir kez daha gözden geçirecektir" denildi.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Resmi kurumların “görmedim, duymadım, bilmiyorum” u oynayarak antrenmanlarına devam ettirilen diğer takımların bırakın antrenmanı hazırlık maçı programı yaptıkları bir ligde, maalesef ilçemiz Cihanbeyli dahil herhangi bir sahada antrenman yapabilmemize izin verilmemektedir. 

Türkiye genelinde birçok takım antrenmanlarına devam ettiği gibi 

ilimizde de bizim dışımızdaki takımlar antrenmanlarına devam etmekte, her gün antrenman resimleri ve videoları paylaşmaktadır. 

Durumun tarafımızdan gerekli mercilere iletilmesine rağmen Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve ASKF Başkanlığımız duruma çözüm üretememiştir. 

Bu sebeple, takımımızın antrenman yapmasına 17 Mayıs tarihine kadar izin verilmediğinden dolayı faaliyetlerimiz durdurulmuştur. 

Yaklaşık 1 yılı aşkın bir zaman dilimi geçmesine rağmen belirsizliğin devam ettiği bir ligde, birde adaletsizliğe maruz kaldığımız bu ortamda, yönetimimiz lige katılım konusunu bir kez daha gözden geçirecektir. 

Saygılarımızla..

Busem AVM Gölyazı Spor Yönetim Kurulu"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.