Gölyazıspor sahaya indi

Gölyazıspor sahaya indi
BAL ekibi Gölyazıspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı.

 

BAL ekibi Gölyazıspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele edecek 5 Konya temsilcisinden Gölyazıspor çalışmalarına, 17 Nisan’da start alacak lig için Cumhuriyet Sahasında yaptığı antrenmanla başladı. Kırmızı-yeşilli ekip Teknik Direktör Bekir Mehtap, yardımcı antrenörler; Ömer Yaşar, Samet Tekin ve kaleci antrrnörü Halim Koçak nezaretinde ilk çalışmasını yaptı.

İÇ TRANSFERDE 9 OYUNCUYLA DEVAM

Geçtiğimiz sezonun namağlup Süper Amatör Küme şampiyonu Gölyazıspor, iç transferde; kaptan Serkan Kaya, Enes Özdemir, Selçuk Kütükerler, Halil Candemir, Hakan Koç, Gökhan Özenç, Fatih Bayrak, Rafet Çeytinkaya ve Mustafa Güven’le yeniden anlaştı. Kırmızı-yeşilliler, yeni kaleciler ve yeni dış transferlerle birlikte ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Gölyazı ekibinde transfer çalışmaları sürdüğü bildirildi.

golyazi-1.jpg

BEKİR MEHTAP: STARTI VERDİK

Pandemi sürecinin tüm takımlar gibi kendilerini olumsuz etkilediğini ifade eden Gölyazıspor Teknik Direktörü Bekir Mehtap, yeni sezon öncesi yaptığı ilk değerlendirmede iyi bir sezon temennisinde bulundu. Mehtap, “Yeni sezon inşallah hayırlı olur. Bugün itibariyle startı verdik. Tabii ki çalışacağız. Çalışıp çaba gösterdiğimizde geçen sene hedefe ulaştık. İnşallah bu sene de umduğumuz gibi olur. Hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Önceki takımdan devam ettiğimiz arkadaşlarımız var. Geçen sene namağlup şampiyon olduk. Genç dinamik sonuca ulaşan bir ekiptik. Yeni katılan arkadaşlarımız oldu.” dedi.  Bekir Mehtap yeni sezon hedefiyle ilgili, kendi içimizde elbette bir hedef belirledik. Şu an için 25-26 gün kalmış bir lig için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlerleyen dönemde bu hedefimizi kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

MAÇLARINI MERKEZDE OYNAYACAK

Ereğlispor, Akşehirspor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Sarayönü Belediyespor’la birlikte yeni sezonda BAL’da Konya’yı temsil edecek 5 takımdan birisi olan Gölyazıspor, maçlarını Konya Merkez’de Cumhuriyet sahasında oynayacak ve maçlarını Konya merkezde oynayacak tek ekip olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.