Gölyazıspor’da ‘antrenman izni’ sorunu

Gölyazıspor’da ‘antrenman izni’ sorunu
BAL'daki 5 Konya temsilcisinden biri olan Gölyazıspor’da son kısıtlama sonrası "izin" sorunu yaşanıyor.

TFF Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Konya adına mücadele edecek 5 takımdan birisi olan Gölyazıspor’da, pandemiyle mücadele kapsamında geçtiğimiz perşembe günü başlayan kısıtlama sonrası "izin" sorunu yaşanıyor.

Bu ay sonu başlaması planlanan BAL’da; Ereğlispor, Akşehirspor, Sarayönü Belediyespor ve Ç. Çumra Belediyespor’la birlikte Konya’yı temsil etmeye hazırlanan ve bu doğrultuda 1 ayı aşkın süredir çalışmalarını sürdüren Gölyazı ekibi, son kısıtlama kararı sonrası antrenmanlarına devam edemiyor.

İZİN BELGESİ ALAMADIKLARI İÇİN ANTRENMAN YAPAMIYORLAR

Hazırlıklarını Konya Merkez Cumhuriyet sahasında Teknik Direktör Bekir Mehtap yönetiminde sürdüren Gölyazı ekibinin, son kısıtlama kararı sonrası antrenmanlarına devam edebilmesi için sporcular ve görevlilere gerekli izin belgelerini alamadığı öğrenildi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) nezdinde yaptığı girişimlerden de şu ana kadar sonuç alamayan yeşil-kırmızılı ekip, Konya Valiliği ve yetkililerden sorunun çözümü konusunda yardım bekliyor.

Öte yandan çalışmalarını kendi ilçelerinde devam ettiren diğer Konya temsilcileri; Ereğlispor, Akşehirspor, Sarayönü Belediyespor ve Ç. Çumra Belediyespor’la ilgili, şu ana kadar kamuoyuna yansıyan, böyle bir sorun yaşanmadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.