Gölyazıspor’da hazırlıklar sürüyor

Gölyazıspor’da hazırlıklar sürüyor
BAL ekibi Gölyazıspor’da hazırlıklar sürüyor

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Bölge 1. Grupta sezona Akşehirspor maçıyla başlayacak Gölyazıspor’da hazırlıklar teknik direktör Bekir Mehtap ve yardımcı antrenörler Ömer Yaşar, Samet Güneş, Halim Koçak (kaleci antrenörü) nezaretinde devam ediyor. İç transferde namağlup şampiyon kadrodan; kaptan Serkan Kaya, Enes Özdemir, Selçuk Kütükerler, Halil Candemir, Hakan Koç, Gökhan Özenç, Fatih Bayrak, Rafet Çeytinkaya ve Mustafa Güven’le yeniden anlaşan Gölyazıspor dış transferleri de açıkladı.

DIŞ TRANSFERLER

Gölyazıspor kaleciler; 1922 Konyaspor alt yapısında yetişen ve BAL liglerinde forma giyen Konya doğumlu  Murat Öztürk, Konyaspor’da yetişen ve profesyonel olan ardından BAL liglerinde forma giyen Konya doğumlu Kadir Kaan Yalçın ve  BAL liglerinde forma giyen, Konya doğumlu Barış Zangaloğlu ile savunma oyuncusu İlhan Sali, orta saha oyuncusu Sergen Çelik, Konya doğumlu savunma oyuncusu Hüsnü Sürücü, TFF 2.lig ve 3.liglerde profesyonel deneyimi bulan orta saha Emrah Dursun ile TFF 1 Lig, 2.Lig ve 3.Liglerde profesyonel futbol oynamış tecrübeli orta saha oyuncusu Azmi Polat’ı renklerine dahil etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.