Gölyazıspor'dan açıklama

Gölyazıspor'dan açıklama
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gölyazıpor Kulübü, yaşanan antrenman problemiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gölyazıpor, yaşanan antrenman probleminin asrından bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

TÜM TARAFTARLARIMIZIN ve KAMUOYUNUN DİKKATİNE!
Bildiğiniz gibi, ligde mücadele edeceğimiz diğer rakiplerimizin ilçelerde çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiği bir durumda, bizler Gölyazı Bld. Spor olarak gerekli izinlerin verilmemesinden dolayı antrenmanlarımızı maalesef yapamıyorduk. Tam çözüldü diyerek 5 gün aradan sonra antrenmana çıkma fırsatı bulduğumuz Salı gününün akşamında tekrar;
Konya ASKF tarafından bizlere sözlü olarak; İçişleri Bakanlığı talimatı doğrultusunda tam kapanma bitene kadar antrenman yapamayacağımız bildirilmiş,
Konya GSGM tarafından da yine sözlü olarak; bu talimat doğrultusunda antrenman sahalarını kullanamayacağımız bilgisi teyit edilmiştir.
Dahası Sayın Gençlik Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a ulaşıp durumu iletmemize rağmen, Sayın Konya ASKF Başkanımız Remzi Ay’dan bilgi almamız gerektiği ve Konya Valiliği’nden izin verilmesi gerektiği söylenmiştir.
Maalesef diğer illerdeki birçok takımın antrenman yapabildiği bu ortamda, illerde hükümet adına en yetkili makam olan ve Cumhurbaşkanımızı temsil eden Konya Valilik makamı “sorumluluk alamayacağını” gerekçe göstererek sürecin başından beri izin vermemiş, dolayısıyla “Hükümet adına” kararını da beyan etmiştir.
Bu bilgiler doğrultusunda kulübümüze gelen hiçbir resmi yazı olmaksızın, takımımızın antrenman yapması yasaklanmış, antrenman sahaları ilgili kurumlar tarafından kapatılmış ve faaliyet yapamaz hale gelmiştir.
Bizler antrenman yapamazken diğer ilçe takımlarımızın hiçbir problem yaşamadan antrenmanlarına devam ettiği süreç bizi son derece üzmüştü. Hatta Akşehir Spor kulübümüzün bizlere kapılarını açıp davet etmesi de bizi ayrıca duygulandırmıştı.
Fakat şunu da belirtmeliyiz ki; yapılan bu uygulamanın eşit ve adaletli mi yoksa sadece bize mi uygulanacağı, ya da ilgili kurumların sorumluluğu kulüplere atıp antrenmanlarına devam etmelerine göz mü yumacağı tarafımızdan son derece titizlikle takip edilecektir.
Hiçbir siyasi ya da belediye desteği olmadan yurt dışında ve yurt içinde yaşayan halkımızın destekleri ile ayakta duran takımımızın hakkını nezaket çerçevesinde korumaya çalıştığımızı ama gerektiğinde "Hukuk” açısından da hiçbir mücadeleden kaçmayacağımızı kamuoyunun bilmesi gerekmektedir.
Umarız ve ümit ederiz ki; yaşanan bu süreç bir an önce çözülür ve çalışmalarımıza bir an önce devam etme fırsatı buluruz.
Saygılarımızla.
GÖLYAZI BLD. SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.