Gönen Çayı'ndaki ceset arama çalışmaları

Gönen Çayı'ndaki ceset arama çalışmaları
Motosikletiyle çay üzerindeki bir köprüye doğru ilerlerken güvenlik kamerasınca görüntülenen ve ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan kişinin bulunmasına yönelik sürdürülen çalışmalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Gönen ilçesinde, ceset gördüklerini iddia eden vatandaşların ihbarı üzerine çay ile çevresinde başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Gönen Çayı ile çevresinde dün başlatılan arama çalışmalarına, Balıkesir Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ile Çanakkale Emniyet Müdürlüğü su altı ekipleri katılıyor.

Çalışmalar, ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan ve güvenlik kamerası kayıtlarına göre en son motosikletiyle çay üzerindeki bir köprüye ilerlediği tespit edilen İbrahim Çiftçi'nin (33) bulunması amacıyla yoğunlaştırıldı. Gönen Barajı'ndan çaya akıtılan suyun kesilmesinin ardından 7 kilometrelik alanda yürütülen çalışmalarda henüz herhangi bir bulguya ulaşılamadı.

Tuzakçı Mahallesi'nde Gönen Çayı kıyısında hayvanlarını otlatan bir grup vatandaş, jandarmayı arayarak suda ceset gördüklerini söylemişti. Bunun üzerine Balıkesir AFAD Müdürlüğü ile Çanakkale Emniyet Müdürlüğü su altı ekipleri tarafından arama çalışmalarına dün başlanmıştı. Çalışmalar devam ederken yapılan araştırmada, ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu İbrahim Çiftçi'nin en son çay çevresinde güvenlik kameralarınca görüntülendiği belirlenmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.