Gönen, pancar üreticileri ile buluştu

Gönen, pancar üreticileri ile buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili ve vekil adayı Sait Gönen, İsmil ve Mengene Mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

MHP Karatay İlçe Teşkilatı ve partililer ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP Konya Milletvekili Sait Gönen, İsmil’de şeker pancarı üreticileri ile buluştu. Pancar üretimi ve sorunları hakkında çiftçilerle görüşen Gönen, Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) verdiği toplum sağlığını ve şeker pancarı çiftçisini ilgilendiren kanun teklifini hatırlatarak, “Bu kanun teklifi ile mısır şurubundan elde edilen obezite, diyabet, kalp ve damar hastalıkları için çok ciddi riskler taşıyan nişasta bazlı şeker üretiminin pancar şekeri kotasının yüzde 5’ine çekilmesi ile hem toplum sağlığımızın korunması hem de şeker pancarı sektöründen geçimini temin eden 10 milyon vatandaşımızın mağdur edilmemesi amaçlanmaktadır” dedi.
Tüm partilere mensup Konya milletvekilleri ile birlikte harekete ederek hem insan sağlığı, hem de Konya’da geçimini pancar üretiminden sağlayan çiftçilerin mağduriyetini gidermek için çalışacağını söyleyen Gönen, İsmil Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde de bulunarak Mengene Mahallesine geçti. Burada, “Ülkenin geleceği için MHP’ye oy ver” sloganıyla seçim çalışmalarında bulunan Gönen, gündemi değerlendirdiği toplantılarla seçmene Türkiye’nin içinde bulunduğu sancılı dönemi terörden, ekonomiye tek tek anlatarak, ülkenin huzuru, milletin refahı için MHP’nin mutlaka iktidar da olmasını vurguladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.