Google Android M'i Ne Zaman Tanıtacak

Google Android M'i Ne Zaman Tanıtacak
Son bir hafta içerisinde Google’ın yeni Android versiyonu olan “M” hakkında bir çok haber internette dolaşıyor

Son bir hafta içerisinde Google’ın yeniAndroid versiyonu olan “M” hakkında bir çok haber internette dolaşıyor ve yeni Android M hakkında ise şu ana kadar hep kesinliği olmayan bilgiler paylaşıldı ve bu bilgiler de bir netlik kazanmayınca biz kullanıcılar da yeni Android M hakkında sağlıklı bilgiler elde edemedik.

Google üzerinde çalıştığı yeni Android M işletim sistemi hakkında net ve kesin bilgiler paylaştı. Bu bilgilerin başında ise Google 28 Mayıs tarihinde bir etkinlik düzenleyeceği ve bu etkinlikte ise yeni Android M’i tanıtacağı bilgisini paylaştı. Android M’in Lollipop sürümüne göre daha renkli vefarklı bir bildirim ekranına sahip olacağı, sesli konut algılama/yorumlama özelliği ve Android M’in Chrome OS ile senkronizeli bir şekilde çalışabileceği bilgisi paylaşıldı. İlk etapta Lolipop sürümü ile çalışan akıllı telefonların Android M güncellemesine sahip olacağını da söylemiş olmakta fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.