Google, Arama Motorunu Güncelledi

Google, Arama Motorunu Güncelledi
Google'ı Google yapan arama motoru hizmeti güncellendi. Bugün yapılan açıklamaya göre artık mobil kullanıcılar hangi sitenin mobil uyumluluğu olup olmadığını görebilecek.
Google adını genellikle yeni araştırmalar, uçuk kaçık robotlar, mobil işletim sistemi ve uygulamaları ile anıyoruz. Fakat Google'ın asıl omurgası dünyanın en yaygın arama motoru. Genellikle arama motorundaki iyileştirme ve güncellemeleri sessiz sedasız yapan Google, bu kez bir açıklama yayınlama gereği hissetti. Çünkü bu sefer konu, Google'ın son dönemde fazlaca yatırım yaptığı mobil dünya ile ilgili.
 
Yapılan açıklamada Google Arama Motoru'nun güncellendiği ve artık kullanıcıların mobil platformlarda yaptıkları arama sonuçlarında hangi sitenin cihazlarına daha uygun olduğunu görebilecekleri belirtildi.
 
Buna göre artık kullanıcılar arama sonuçlarında listelenen sitelerin yanında mobil uyumluluğu olup olmadığına dair bir işaret görecek ve kendilerine o an o cihaz için daha uygun sonuçlara ulaşabilecek.
 
Güncellemenin, halen mobil uyumlu çalışmayan siteleri değişikliğe iterek mobil uyumlu değişiklikler yapmaya iteceğini tahmin etmek güç değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.