Google Instagram'a Rakip Oluyor

Google Instagram'a Rakip Oluyor
Dünyaca ünlü arama motoru Google yeni bir proje üzerinde araştıma yapıyor. Google önümüzdeki I/Q etkinliğinde tanıtmayı planladığı uygulamalardan bir tanesi de Fotoğraf Uygulaması.

Dünyaca ünlü arama motoru Google yeni bir proje üzerinde araştıma yapıyor. Google önümüzdeki I/Q etkinliğinde tanıtmayı planladığı uygulamalardan bir tanesi de Fotoğraf Uygulaması. Sızdırılan bilgilere göre Google, Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilmiş. Detaylar... Dünyanın en büyük reklam ağı ve arama motoru olan Google artık yeni uygulamalara açık hale geldi. Google yeni bir uygulama daha getiriyor. Kullanıcılarına sunacağı yeni uygulama ile Fotoğraf Uygulaması devrinde yeni çığır açacağı söyleniyor. Instagram'ın rakibi olacak! Google kolları sıvadı ve son zamanlarda sosyal medyada konuşulan olay gerçek oldu. Son aylarda Google kendi sayfalarından olan Google+ sosyal medyasının fotoğraflar hizmetini bağımsız hale getiriyor. Google'ın yeni uygulamasının ekran görüntüleriyle beraber bütün özellikleri kullanıcılarla paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.