Google iPhone'yi Bitiriyor

Google iPhone'yi Bitiriyor
Google Iphone için ne yapmak istiyor?

Shiftdelete'in haberine göre; geçtiğimiz hafta Huffington Post'a konuşan Jeff Chang, Arama Motoru Google'ın Android Wear'i sadece Android uyumlu olarak sunmayı sürdürmeyi planlamadığının sinyallerini verdi. 

Yaptığı açıklamada, her vakit olası olduğunca fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Chang, bu yüzden de Android Wear'in iOS uyumlu hale gelmesinin önünün tamamen kapalı olmadığını dile getirdi.

 

Android Wear mahsul müdürü Chang ayrıca bu konunun önünde teknik sınırlamalar ve API sınırlamaları gibi engellerin olduğunu ve bunların tamamen kendilerine bağlı olmadığını da belirtti.

 

Jeff Chang'in yaptığı açıklamalara bakacak olursak Arama Motoru Google, iOS platformu için de Windows Phone platformu için de bu duruma sıcak bakıyor ancak Apple ve Microsoft'un nasıl bir tepki vereceği konusunda tahmin yürütmemiz basit değil.

 

Sizlerin de bildiği gibi Microsoft şu sıralar Windows Phone, iOS ve Android platformlarına uyumlu olması beklenilen kendi akıllı saatini geliştirmekle meşgul ve Apple da Eylül ayında tanıttığı Apple Watch'ı önümüzdeki yıın ilk aylarında satışa sunmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.