Google Play Store İndir

Google Play Store İndir
Google Play Store olarak bilinen Google’ın uygulama indirme sayfası Android kullanıcılarının mobil cihazlarına istedikleri oyunları ve uygulamaları yükleyebilmeleri için Google tarafından geliştirilmiş olan bir uygulama mağazasıdır.

Yüzlerce farklı kategoriler altında yer alan ücretsiz ve ücretli tüm uygulamalara tek yerden ulaşmanıza ve akıllı telefonlarınız üzerine indirmenizi sağlayan GooglePlay Store sayesinde, istediğiniz zaman tüm oyunlara ve uygulamalara tek yerden indirebilirsiniz.

Google Play Store Alışveriş

Kredi kartınıza ait bilgileri, Google Play hesabınız üzerinden tanımlayıp, ücretli oyun ya da uygulamaları güvenli ve çok hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Bunun için Android işletim sistemine sahip mobil cihazlara sahip olmanız yeterlidir. GooglePlay'in en güzel hizmetlerinden biriside farklı kategoriler altında sizlere tavsiye edeceği popüler aplikasyonlar ve oyunlardır. Böylece kullanıcılar tarafından en çok beğenilen aplikasyonları ve oyunları görüntüleyip, mobil cihazlarınız üzerine indirerek tecrübe etme şansınız olacaktır.
Bunlara ek olarak akıllı telefon ya da tabletinize indirmiş olduğunuz oyunları yorumlayabileceksiniz. Ayrıca bu oyunlara puan verebilir ya da aynı şekilde diğer kullanıcılar tarafından aplikasyonlar ya da oyunlar için yapılmış olan yorumları ve verilmiş olan puanları görebilirsiniz. Böylece yeni uygulamalar ya da oyunlar keşfederken zorluk çekmezsiniz. Yani GooglePlay indirdikten sonra diğer uygulamalara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Google Play Ara Yüzü

Genel olarak sade ve kullanıcıyı yormayan bir ara yüze sahip olan GooglePlay uygulaması, ana sayfası üzerinde yer alan Oyunlar, Uygulamalar ve Kitaplar başlıkları yardımıyla istediğiniz içeriklere hemen ve hızlıca ulaşabilirsiniz. Ayrıca daha önce bahsetmiş olduğumuz sizin için önerilen oyunlara, kitaplara ve uygulamalara da uygulama ana sayfasını kullanarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
GooglePlay hesabınız üzerine aynı zamanda gerek akıllı telefonlarınızı gerekse de tabletlerinizi tanımlayıp, indirmek istediğiniz uygulamaların ve oyunların kullandığınız cihazlar ile uyumlu olup olmadığını görebilirsiniz. Ayrıca Uygulamalarım başlığı altında akıllı cihazlarınız üzerinde kurulu olan tüm uygulamaları da görebilirsiniz.

Google Play Yedekleme Özelliği

Hemen hemen saydığımız tüm  güzel özelliklerin yanı sıra mobil cihazlarınız üzerinde yer alan tüm aplikasyonları, oyunları ve diğer programları GooglePlay hesabınız üzerine kolaylıkla kayıt edebilirsiniz. Böylece akıllı telefon ya da tabletinizin başına bir şey gelse bile tüm yüklü verilerinizi güvenli bir şekilde yeni mobil aletiniz üzerine tekrar indirerek güzel vakit geçirebilirsiniz. Bunların dışında ise GooglePlay üzerinden beğendiğiniz uygulamaları ve oyunları dilerseniz istek listenize ekleyerek daha sonra bu liste üzerinden tekrar bularak mobil cihazınıza yükleyebilirsiniz. Bu anlamda oldukça işinize yarayacak bir uygulamadır ve tüm Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda olması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.