Google Play Store indir ve APK ile 5.5.8 güncellemesini yap!

Google Play Store indir ve APK ile 5.5.8 güncellemesini yap!
Google Play Store indirme işlemleri için tıkla. Google Play Store 5.5.8 güncellemesini indirmek için haberimizi takip edebilirsiniz.Google Play Store indirme işlemleri için tıkla.

oogle Play Store indirme işlemleri nasıl yapılır? Google Play Store 5.5.8 son sürümü henüz resmi olarak yayınlanmadı ancak yeni özelliklerden faydalanmak isteyen kullanıcılar sayfamızda bulunan bağlantı ile Google Play Store'u AKP indirerek 5.5.8 sürümüne güncelleyebilir.
Google Play Store'un 5.5.8 sürümünün yayınlanmasını beklemeden indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-5-5-8-android-apk-download/
İşte Google Play APK indirme ve güncelleme işlemleri.
1- Play Store'un en güncel sürümünü indirin.
2- İndirdiğiniz .apk uzantılı dosyayı telefon hafızasına atın. Dahili depolama ya da microSD kart fark etmez. APK dosyasını attığınız klasörü bilmeniz yeterli.
3- Yükleme işlemine geçmeden önce telefonunuzda "Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini aktif hale getirin.
4- Play Store'a ait APK dosyasını yükleyebilmeniz için cihazınızda herhangi bir dosya yöneticisinin (Dosyalarım) bulunması
gerekiyor. Neredeyse tüm Android üreticileri sistem içerisinde kendi dosya yöneticilerine yer vermektedir.
5- Dosyalarım içerisinde bulunan "com.android.vending-5.2.12-80321200-minAPI9.apk" dosyasını seçin ve yükleme işlemini başlatın. Yükleme işlemi birkaç saniye sürecek. Artık en güncel Play Store'a sahipsiniz.
Daha önceki Google Play Store 5.4.12güncellemesiyle de ağırlıklı şekilde görsel olarak gelişen Google Play, Lollipop ile birlikte iyice renklendi. Son Google Playgüncellemesiyle bir çok yeni görsel animasyonların ve özelliklerin eklendiğiGoogle Play Store'da olan değişikliklerin bazılarını yazının devamında görebilirsiniz.
İlk yenilik şimdilik sadece Android 5.1 yüklü cihazlarda ve TV dizileri bölümünde sınırlı olarak, açılıştaki yuvarlak animasyon efektinde olmuş.
Google Play Store indirme işlemleri için tıkla. Google Play Store 5.5.8 güncellemesini indirmek için haberimizi takip edebilirsiniz. En yeni uygulamaları ve oyunları Android işletim sistemli telefonunuza yüklemek için son sürüme güncelleme yapmanız önerilir. İşte Google Play APK ve Play Store 5.5.8 indirme işlemleri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.