Google Play Store Kartları Avrupa'da

Google Play Store Kartları Avrupa'da
Türkiye'ye de gelecek olan Google Play Store para kartları, Avrupa'daki 6 ülkede satışa sunuldu. İşte ülkemizde de merakla beklenen Google Play Store kartlarındaki son durum.

Daha önce burada yaptığımız haberde, Google Play hediye kartlarınınTürkiye'ye geleceğini müjdelemiştik.

Böylece kredi kartı bilgilerinizi vermeye gerek kalmadan, karttaki kodları girerek 15, 25 ve 50 lira gibi bedeller satın alıp uygulama alabiliyorsunuz.

Google, Google Play hediye kartların dağılması için yoğun mesaisine başlamış durumda. Avrupa'da yeni 6 ülkede kullanıma geçen kartlarla beraber, genel kullanılan bölgelerin de sayısı ciddi şekilde artıyor.

 

Belçika, Danimarka, Finlandiya, İrlanda, Norveç ve İsveç'te satışa sunulan bu hediye kartlar, özellikle yeni yıl öncesi Google'a ciddi bir hareketlilik sağlayabilir.

Avrupa'da 15, 25 ve 50 Euro değerinde 3 farklı kart satışa sunan Google, tüm Google Play hizmetlerinden yararlanma hakkı sunuyor.

Google Play kartlarıyla beraber Play Store'dan uygulama - oyun, Play Music'ten müzik ve Play Book'tan ise kitap satın alınabiliyor.

Hızlı bir şekilde Google'ın bu kartları ülkemizde de satışa sunmasını bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.