Google Play Store nasıl kullanılır?

Google Play Store nasıl kullanılır?
Google Play Store her geçen gün daha fazla kullanılan Android işletim sistemli cihaz sahiplerinin uğrak noktası. Google Play indir ile birlikte akıllı cep telefonlarına ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı türde uygulama indirebiliyorsunuz.

Android işletim sistemli akıllı cep telefonu kullanıcılarının yakından tanıdığı bir isim olarak karşımıza Google Play Store çıkıyor. Bu uygulama mağazası hergün on binlerce kişi tarafından ziyaret edilirken, bünyesinde milyonlarca uygulama barındırıyor ve her geçen gün neredeyse milyarlarca uygulama indirimi gerçekleştiriliyor.

Tüketiciler bu servis üzerinden Android işletim sistemli her cihazına uygulama yada oyun yükleme işlemi gerçekleştirilebiliyor. Tamamıyla kendi özgü ve kolay kullanılabilir bir yapı sunan servis üzerinde uygulama geliştiricileri neredeyse artık her masaüstü uygulamasının mobil cihazlar için geliştirilen bir sürümünü barındırıyor. 

Google Play Store üzerinden uygulama indirme işlemini gerçekleştirmek için kesinlikle üye olmanız gerekiyor. Üye olmadığınız taktirde bu uygulama mağazasından cihazlarınıza herhangi bir uygulama yada oyun indiremiyorsunuz. Bu üye hesabınız ile birlikte ise dilerseniz Google’ın diğer servislerini de özgürce kullanabileceğinizi belirtelim.

Google Play Store’a nasıl üye olabilirim?
Google Play Store uygulamasında ürün indirmeye ve satın almaya başlamak için cihazınıza bir Google Hesabı eklemeniz gerekir.

Hesabınız Google tarafından barındırılan bir alan adındaki Gmail adresiniz veya kullanıcı adınız olabilir. Cihazınıza birden fazla Google Hesabı ekleyebilirsiniz.

Cihazınıza Google Hesabı eklemek için aşağıdaki adımları uygulayın:

Cihazınızın ana Ayarlar menüsünü açın.

"Hesaplar" bölümünün altında, + Hesap ekle'ye dokunun.

Google Google'ı seçin.

Mevcut hesap seçeneğini (varolan bir hesabınızı eklemek istiyorsanız) veya Yeni'yi (yeni bir hesap oluşturmak istiyorsanız) belirleyin.

Hesabınızı eklemek için talimatları uygulayın.

Hesabınızı ekledikten sonra, Google Play'de ürün satın almak için wallet.google.com adresinden hesabınızda oturum açarak Google Cüzdan'ı hesabınıza ekleyin. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.