Google Play Store'a bedava uygulama nasıl yükleniyor?

Google Play Store'a bedava uygulama nasıl yükleniyor?
Google Play Store her geçen gün popülerliğini arttırmayı başarırken, her gün on binlerce ücretli ve ücretsiz uygulama ile oyun indir yapılıyor. Google Play Store kaydol ücretsiz yapı sunarken, bu yapılmadan herhangi bir işlemde yapılamıyor.

Android işletim sistemli akıllı cep telefonları ile tablet bilgisayarlar üzerinden uygulama yada oyun indirebiliyorsunuz. Google Play Storeüzerinde milyonlarca ücretli ve ücretsiz olarak değişik türlerde uygulama bulunurken, e-kitap, film ve müzik indirebiliyorsunuz.

Google Play Store’da herhangi bir işlem yapmak için kaydolmanız zorunlu tutulurken, kayıt olmak içinse herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Uygulama mağazasına kayıt olmanız için bir Googlehesabınız olması zorunlulukken, bu hesapla birlikte diğer Google servislerine de giriş sağlayabiliyorsunuz.

Ücretli olarak uygulama indirimi gerçekleştirmek için kesinlikle hesabınıza kredi kartı bilgilerinizi tanımlamanız gerekirken, daha sonra bu bilgiler sayesinde ücretli uygulama indirebilirsiniz. İndirdiğiniz uygulamaların ücretleri de böylece kredi kartı ekstrenize yansıtılır.

Google Play Store üye olmak için ne yapmanız gerekir?
1) Google Play uygulamasına üye olma işlemine başlamadan öncelikle bir Google Hesabınızın yani Gmail uzantılı email hesabınızın olması gerekmektedir. 
2) Gmail hesabınızı aldıktan sonra artık bu hesabınızı Google Play Store’a bağlama işlemiyle uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.
3) Google Play Kaydol butonuna tıkladıktan sonra açılan penceredeki daha önce kayıt olduğumuz gmail hesabımızla “E-posta ve Şifre” boşluklarını doldurup “Oturum Aç” butonuna tıklıyoruz.
4) Gmail adresinizi ve şifrenizi girip oturum aç butonuna tıkladıktan sonra, Google Play otomatik olarak telefonunuzun veya tabletinizin marka ve modelini tanıyacaktır. Bu sayede birden fazla cihazda aynı hesabınızı kullanabileceksiniz. İşte kaydolma işlemi bu kadar kolay. 

Play Store'a "Hesabım" Sekmesi Eklendi
Android’in sürekli güncellenen ve yenilenen uygulama mağazası Google Play’e yeni bir özellik daha eklendi. Ödemelerinizi yönetmenize ve ödeme geçmişinize göz atmanıza olanak tanıyan işlevin detaylarını inceliyoruz.

Google Play’de sol tarafta yer alan bölüme eklenen yeni “Hesabım” bölümü, hesabınıza tanımlı kredi kartınızı değiştirmenize, ödeme yöntemlerinizi doğrulamanıza ve mağazadan satın almış olduğunuz her şeyi görüntülemenize izin veriyor. Ayrıca, yeni sürümde Play Store hediye çeklerini harcamak, Google Play kredisi satın almak ve PayPal hesabınızı bağlamak için yeni seçenekler de yer alıyor.

Geçmişteki satın aldıklarınız arasında, Play Store’dan satın alınan cihazlar, uygulamalar, Play Music üyeliğiniz, film, kitap, müzik gibi satın aldığınız dijital içerikleriniz de gösteriliyor. Yeni eklenen bu işlev sayesinde hesabınızla ilgili tüm işlemlerinizi akıllı telefonlarınızdan yönetmeniz de daha kolay hale geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.