Google Play Store’a Geliştirici Profilleri Geldi

Google Play Store’a Geliştirici Profilleri Geldi
Android işletim sisteminin uygulama mağazası olan Play Store'a geliştirici profil sayfaları özelliği geldi.

Android işletim sistemi son dönemde büyük bir atağa geçmiş durumda. Google I/O 2015 etkinliğinde tanıtılan Android M sonrasında, bugün yeni bir özellik daha Google Play Store’a getirildi.

Geliştiricilerin fazla üzerinde durulması bir platform olan Google Play Store’da artık geliştiriciler kendi özel geliştirici profil sayfaları ile yer alabilecek.

Profil sahibi olan geliştiricilerin belirli uygulamalarını ön plana çıkartabilecek, kendi profil ve kapak fotoğraflarını kullanacakları imkanı sunacak olan bu özellik ilk olarak ise Google’ın kendi profilini yaratması ile hayata geçirildi.

Tüm Google hizmetlerinde olduğu gibi Google’ın Play Store’da yer alan geliştirici profili de oldukça sade ve minimal bir tasarıma sahip gözüküyor. İlerleyen günlerde bütün geliştiricilerin yavaş yavaş bu özelliği kullanarak kendi profillerini yaratması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.