Google Şaşırttı

Google Şaşırttı
Dünya teknoloji devlerinden olan Google’nin ilginç ve bir o kadar da güzel bir hizmet verdiğini biliyor muydunuz?
Google kendi alanın dışında bir çok alanda çalışmalar yaptığı bilinmektedi.Arama motoru google şimdi de farklı bir hizmetle karşımıza çıkıyor. Duş hizmetiyle karşımıza çıkıyor. Alışık olduğumuz üzere ağırlıklı olarak teknolojik olarak çalışan Google yine teknolojik bir hizmetle karşımıza çıkıyor.
San Francisco merkezli olan hayır kurumu Lava Mae, bölgede yaşayan evsizleri düşünerek bir duş otobüsü yaptı. Bu otobüs çevrede yaşayan 6000 evsizin duş ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirildi. Google ise bu projeye gerçekten büyük bir katkı sağladı.
Google, San Francisco için özel olarak başalttığı Google Impact Challenge’ın bir parçası olarakbu proje için tam 100 bin dolar bağışta bulundu.
75 bin dolara mal olan bu duş otobüsünde sıcak suyla çalışan iki adet duş kabinin yanı sıra şampuan, sabun, havlu gibi ihtiyaçlar bulunuyor.Bu projeyle birlikte Google’ın da büyük payıyla evsizlerin sosyal yaşamda daha aktif bir şekilde rol almaları bekleniyor.
adsiz-015.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.